Taimerissa voidaan luoda eri tason käyttöoikeuksia käyttäjäkohtaisesti ja/tai käyttäjäryhmittäin. Mikäli et ole vielä luonut henkilöitä Taimerin käyttäjiksi tai luonut käyttäjäryhmiä - Tee se tässä vaiheessa.

Käyttöoikeuksien lisääminen käyttäjälle tai käyttäjäryhmälle

1. Valitse/kirjoita käyttäjä tai käyttäjäryhmät.
  2. Klikkaamalla vihreästä plus -merkistä valitset aktiiviseksi kaikki oikeudet. Vihreä plus -merkki muuttuu punaiseksi miinus -merkiksi kun kaikki oikeudet on valittuna.
  3. Klikkaamalla Lisää valitut oikeudet lisäät valitsemalle käyttäjällä/käyttäjäryhmälle valitut oikeudet.
  4. Tallenna muutokset

Oikeudet koostuvat kahdesta pääoikeudesta:

1. Lukuoikeus
  2. Luku- ja kirjoitusoikeus

Yksittäisen käyttöoikeuden poistaminen ja lisääminen

1. Oikeuksien poistaminen: Voit poistaa oikeuksia yksitellen painamalla ruksia poistaaksesi käyttäjältä/käyttäjäryhmältä valitun oikeuden. Muista tallentaa muutokset! Voit myös poistaa oikeuksia kirjoittamalla käyttäjän tai käyttäjäryhmän hakukenttää Valitse käyttäjä tai ryhmä ja painamalla Poista valitut oikeudet -nappia.
  2. Oikeuksien lisääminen: Valitse oikeus klikkamalla tyhjää kenttää ja valitse henkilö/käyttäjäryhmä jolle haluat valitun oikeuden lisätä. Muista tallentaa muutokset!

Projektimoduulin oikeudet

Tässä esimerkki projektimoduulin oikeuksista ja mihin projektimoduulin oikeudet vaikuttavat.