Pääkäyttäjä voi lisätä uuden käyttäjän asetuksien kautta

1. Valitse Asetukset
  2. Valitse Käyttäjät ja käyttäjäryhmät
  3. Valitse Käyttäjät
  4. Valitse Lisää käyttäjä -nappi ja syötä Käyttäjän perustiedot.

HUOM! Jos käyttäjälisenssejä ei ole vapaana, tulee niitä hankkia lisää ennen uuden käyttäjän lisäämistä.

Syötä käyttäjän tiedot ja paina Tallenna. Kun käyttäjän perustiedot on syötetty paina Tallenna. Tämän jälkeen Taimer lähettää käyttäjälle kirjautumisohjeet sähköpostiin.

Sähköpostiviesti uudelle käyttäjälle

Käyttäjän perustiedot:

• Yritys = Yritys, jonka alle uusi käyttäjä luodaan. Huom! Tämä valinta koskee Taimer Enterprise -versiota.
  • Etunimi = Käyttäjän etunimi
  • Sukunimi = Käyttäjän sukunimi
  • Lyhenne (kalenterimerkinnässä) = Lyhenne esiintyy mm. kalenterimerkinnöissä.
  • Käyttäjätunnus (sisäänkirjautuminen tunnuksella) = Tunnus jolla kirjaudutaan Taimeriin. Asetuksien kautta voidaan määritellä kirjaudutaanko Taimeriin nimellä vai tunnuksella.  Lue lisää tästä >>
  • Sähköposti = Käyttäjä saa kirjautumisohjeet tähän osoitteeseen.
  • Käyttäjäryhmä = Käyttäjä voidaan liittää tässä vaiheessa haluttuun käyttöoikeusryhmään. Edellyttää, että käyttäjäryhmät ovat luotu.  Lue ohjeet tästä miten luodaan käyttäjäryhmät >>
  • Resurssiryhmä= Käyttäjä voidaan liittää tässä vaiheessa haluttuun resurssiryhmään. Edellyttää, että resurssiryhmät ovat luotu.
  • Ammattinimike = Tulee automaattisesti asetuksista, jos ammattinimikkeet on luotu asetuksiin (Käyttäjät ja käyttäjäryhmät – Käyttäjät – Ammattinimikkeet)
  • Salasana = Pääkäyttäjä voi vaihtaa salasanan manuaalisesti syöttämällä salasanan käyttäjän tietoihin. Lue tarkemmat ohjeet täältä >>
  • Salasana uudestaan = Syötä salasana uudestaan.
  • Väri = Valitse käyttäjälle väri. Väri esiintyy mm. kalenterimerkinnässä.
  • Toimipaikka = Missä toimipaikassa käyttäjä työskentelee.
  • Esimies = Päivittyy automaattisesti käyttäjän tietoihin esimiehet -asetuksien myötä. Lue ohjeet täältä >>
  • Titteli = Käyttäjän titteli
  • Asema = Käyttäjän asema yrityksessä
  • Puhelin = Käyttäjän puhelinnumero
  • Luontipäivä = Milloin käyttäjä on luotu Taimeriin. Tämä päivämäärä tulee automaattisesti.
  • Tuntisaldon alkamispäivä = Mistä päivästä lähtien käyttäjä aloittaa merkitsemään työaikaa Taimerilla (tuntisaldo)
  • Työsuhteen alkamispäivä = Milloin työsuhde on alkanut
  • Työsuhteen päättymispäivä = Työsuhteen päätyttyä voidaan syöttää työsuhteen päättymispäivämäärä.
  • Työpäivän pituus = Käyttäjälle voidaan asettaa yksilöllinen työpäivän pituus (esim. osa-aikainen työntekijä tai lyhennetty työaika). Työpäivän pituus vaikuttaa tuntisaldoihin.  Taimer noutaa automaattisesti Ohjelman asetuksista määritetyn työajan. Mikäli arvoa muutetaan käyttäjän tiedoissa aktivoituu yksilöllinen työpäivän pituus käyttäjälle.
  • Laskutushinta €/h = Käyttäjän laskutushinta oletusmääritys. Lue lisää Taimerin tuntihinnastosta täältä >>
  • Liiketoiminta-ala = Jos käyttäjä kuuluu tietyn liiketoiminnan alle. Jos kyseisiä määrityksiä ei ole tehty, voidaan tämä tieto jättää tyhjäksi.
  • Muokannut = Henkilö joka on viimeksi muokannut käyttäjän tietoja. Päivittyy automaattisesti.
  • Muistio = Muistioon voidaan lisätä haluttuja tietoja.
  • Käyttäjän omakustannehinta (tuntikulu yritykselle) =  Työntekijän sisäinen hinta yritykselle. Omakustannehinta lisätään klikkaamalla Lisää omakustannehinta, syötetään päivämäärä sekä tuntikulu.