Taimerissa ei voi poistaa käyttäjää, ainoastaan sulkea. Näin ei hävitetä merkattuja tietoja ja voidaan tarvittaessa palauttaa käyttäjä takaisin aktiiviseksi.

HUOM!  Kun lukitset käyttäjän muista myös päivittää lisenssien määrää asetuksien kautta: Tilauksen hallinta ja lisäosat > Käyttäjämäärä ja lisäsoat. Laskutus tapahtuu lisenssien määrän mukaisesti, ei aktiivisten käyttäjän mukaisesti. 

Pääkäyttäjä voi omien asetuksien kautta hallita käyttäjiä Asetukset – Käyttäjät ja käyttäjäreyhmät – Käyttöoikeudet. 

  • Lukitulla käyttäjällä ei ole pääsyä Taimeriin. 
  • Lukitusta käyttäjästä ei veloiteta lisenssimaksua seuraavasta kuukaudesta lähtien. 

Käyttäjän lukitseminen

  1. Paina käyttäjän vasemmalta puolelta kolmiviiva -ikonia
  2. Valitse Lukitse
  3. Lukittu käyttäjä siirtyy Lukitut -ryhmään.  

Lukitut käyttäjät ja niiden aktivointi

  1. Valitse Lukitut
  2. Paina nimen vasemmalla puolella olevaa kolmipiste -ikonia ja paina Aktivoi
  3. Lukitun käyttäjän voi poistaa ainoastaan, jos käyttäjä ei ole tehnyt seuraavia merkintöjä: matkalaskua, kululaskua ja työaikamerkintää. 

Did this answer your question?