ūüáęūüáģ SUOMI - Ohjeet Taimerin ominaisuuksien k√§ytt√∂√∂n

Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset

Matti Patrakka avatar Fredi Palmgren avatar Taija Järvinen avatar +1
166 articles in this collection
Written by Matti Patrakka, Fredi Palmgren, Taija Järvinen and 1 other
Asetukset ‚öôÔłŹ

M√§√§rit√§ uuden projektin oletus status sek√§ ‚ÄĚK√§ynniss√§‚ÄĚ statuksen oletus laskutustapa

Projektin oletus status | Laskutettavan projektin täpät
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Yrityksen perustiedot: Moduulikohtaiset asetukset

Syötä myyntilaskujen numerointitiedot asetuksiin ennen ensimmäisen laskun luontia. (Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Yrityksen perustiedot: Projektitasojen määrittely antaa lisää mahdollisuuksia pipelinen hallintaan

Määrittele projekteille tasot, joita pitkin voit kuljettaa projektia tilannevaiheelta toiselle. (Team, Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Omat asetukset: Oma profiili

Oman profiilin asetukset (Team, Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Omat asetukset: Office365 -kalenterin synkronointi Taimeriin

Voit aktivoida Taimerin pää- eli toimistokalenterin Office365-kalenteriisi helposti. (Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Omat asetukset: Google -kalenterin synkronointi Taimeriin

Voit aktivoida Taimerin pää- eli toimistokalenterin Google-kalenteriisi helposti. (Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Pääkäyttäjän työkalut: Asiakastietojen tuonti Excel-pohjalla Taimeriin

Mikäli sinulla on aikaisempi asiakasrekisteri, saat sen tuotua Taimeriin kätevästi. (Starter, Team, Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Pääkäyttäjän työkalut: Projektitietojen tuonti Excel-pohjalla Taimeriin

Mikäli sinulla on aikaisempi projektirekisteri, saat sen tuotua Taimeriin kätevästi. (Starter, Team, Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Pääkäyttäjän työkalut: Myyntilaskun poistaminen ja palauttaminen avoimeen tilaan

Laskutuksessa voi tapahtua virheitä. Myyntilaskuja on kuitenkin mahdollista poistamaan tai palauttamaan. (Team, Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Pääkäyttäjän työkalut: Työtuntien saldohallinnan avulla korjaat virheelliset tuntisaldot

Mikäli tuntisaldosi on pielessä, pääkäyttäjä pystyy tekemään muutokset asetuksissa. (Team, Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Pääkäyttäjän työkalut: Saldotuntien asettaminen alkamaan päivästä

Muutamia tärkeitä huomioita liittyen saldotuntien hallintaan. (Team, Business, Enterprise)
Eero saarinen avatar
Written by Eero saarinen
Updated over a week ago

Pääkäyttäjän työkalut: Saatetekstit

Kustannuslaskelman saatetekstien luonti ja hallinnointi. (Team, Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Käyttäjät ja käyttäjäryhmät: Lisää käyttäjä

Ota kaikki irti Taimerista ja lisää ohjelmaan yrityksesi työntekijät. (Team, Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Käyttäjät ja käyttäjäryhmät: Käyttäjätietojen muokkaaminen/päivittäminen

Pääkäyttäjä voi päivittää/muokata käyttäjien tietoja asetuksien kautta. (Starter, Team, Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Käyttäjät ja käyttäjäryhmät: Osta lisää lisenssejä

Lisää Taimeriisi lisenssejä saman verran kuin käyttäjiä. (Team, Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Käyttäjät ja käyttäjäryhmät: Käyttäjän lukitseminen

Käyttäjän lukitseminen on turvallinen tapa passivoida käyttäjätili. (Team, Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Käyttäjät ja käyttäjäryhmät: Esimiehet

Määrittele esimiessuhteet Taimeriin. (Team, Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Käyttäjät ja käyttäjäryhmät: Vaihda tai nollaa salasana

Taimerissa voit käyttäjänä vaihtaa salasanaa ohjelmassa tai pyytää pääkäyttäjää nollaamaan. (Starter, Team, Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Käyttäjät ja käyttäjäryhmät: Käyttäjäryhmäoikeuksilla hallinnoit helpommin massojen oikeuksia Taimerissa

Määrittele yksittäiset käyttäjät käyttäjäryhmiin, joille lisäät/poistat käyttöoikeuksia. (Starter, Team, Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Käyttäjät ja käyttäjäryhmät: Oikeudet -osiossa mahdollistat ja eväät käyttäjien toimia Taimerissa

Määrittele organisaatiollesi sopivat käyttöoikeudet kullekin käyttäjälle ja käyttäjäryhmälle. (Starter, Team, Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Oikeudet: Työajanseuranta

Määrittele kuka saa nähdä ja muokata kenenkin työaikamerkintöjä. (Team, Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Oikeudet: Työaikamerkintöjen muokkaus ja siirto toiselle projektille

Pystyt muokkaamaan omia ja muiden virheellisiä työaikamerkintöjä. (Team, Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Oikeudet: Suppeat tuntikirjausoikeudet

Esimerkki käyttäjäoikeuksista, kun halutaan hyväksyä ainoastaan työaikamerkintä. (Team, Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Oikeudet: Raportit

Määrittele kuka tai mitkä ryhmät saavat nähdä mitkäkin raportit. (Team, Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Ohjelman asetukset: Moduulikohtaiset asetukset

Tässä ohjeessa kerrotaan mitä ko. asetuskokonaisuus pitää sisällään. (Starter, Team, Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Ohjelman asetukset: Työaikamerkintä lukitulle kuukaudelle

Lukitse menneiden työaikamerkintöjen muokkausmahdollisuus. (Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Ohjelman asetukset: Yrityslistauksen asiakastyypit ja vapaakentät

Määrittele asiakkaat/yritykset omiin ryhmiin asiakastyypeittäin. (Team, Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Ohjelman asetukset: Projektin tyypit

Määrittelemällä projektin tyypit saat lajiteltua raportoinnissa projekteja tyypeittäin. (Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Ohjelman asetukset: Luo projektin perustietoihin lisätietokenttiä

Kerro projektista enemmän lisätietokentässä. (Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Ohjelman asetukset: Kilometrikorvausmääreet

Matkalaskuja varten tulee Taimerille antaa myös kilometrikorvausmääreet. (Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Ohjelman asetukset: Päivärahamääreet

Matkalaskuja varten tulee Taimerille antaa myös päivärahamääreet. (Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Ohjelman asetukset: Arkipyhämääreet

Työajanseurantaa varten Taimeriin tulee määrittää tulevat arkipyhät. (Team, Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Ohjelman asetukset: Kululaskun maksutavat

Kululaskulle tulee määritellä onko hankintaan käytetty yrityksen vai omaa rahaa. (Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Tilauksen hallinta ja lisäosat: Lisenssit, käyttäjämäärä ja lisäosat

Taimerissa on useita lisäosia, joiden hallinta tapahtuu Asetuksista. (Team, Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Tilauksen hallinta ja lisäosat: Kirjaa ja hinnoittele tuotteesi Tuoterekisteriin

Tuoterekisterillä voit laskuttaa rekisteriin kirjaamiasi tuotteita ja seurata niiden saldoa. (Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Tilauksen hallinta ja lisäosat: Palkanmaksu Taimerilla

Nyt myös palkanmaksu Taimerilla on mahdollista kätevästi Palkkaus.fi -palvelun avulla.
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Tilauksen hallinta ja lisäosat: Leadfeeder

Seuraa Taimerissa kuka sivuillasi käy ja tunnista potentiaaliset asiakkaat. (Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Tilauksen hallinta ja lisäosat: Google Drive (Google Docs, Sheets & Slides)

Synkronoi Google Drive. Luo ja hallitse liitteitä sekä dokumentteja (Google Docs,Sheets&Slides) helposti. (Team, Business, Enterprise).
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Tilauksen hallinta ja lisäosat: Verkkolaskutus Taimerilla - Maventa ja Ropo Capital

Laskutusoperaattorin avulla lähetät myyntilaskut ja vastaanotat ostolaskut kätevästi Taimeriin. (Standard, Pro, Pro+)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Yrityksen perustiedot: Osoitetiedot, Logo ja Pankkitili

Syötä yrityksesi perustiedot ennen käyttöönottoa (Team, Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Tuntihinnasto: Perustiedot ja toiminnot

Tuntihinnastojen määrittäminen antaa työllesi arvon Taimerissa. (Team, Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Tunnisteet ja luokittelutekijät: Perustiedot ja toiminnot

Tunnisteiden avulla saat lajiteltua kätevästi yrityksiä ja projekteja. (Team, Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Tunnisteet ja luokkittelutekijät: Asiakkuusryhmät

Asiakkuusryhmät tuovat yrityksiin parempaa lajiteltavuutta. (Team, Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Tunnisteet ja luokittelitekijät: Liiketoiminta-alueet raportointiluokkana

Paranna projektien tuntiseurannan lajiteltavuutta määrittelemällä projekteille liiketoiminta-alueet. (Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago
Oma etusivu ja toiminnot ūüĒé

Yleiskatsaus: Myynnin, työajan sekä laskutuksen seuranta

Oma etusivu, yleiskatsaus ja aktiviteettien työkalut.
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Etusivu: Laatikoiden järjestäminen

Mukauta Etusivun näkymää järjestämällä laatikot sinulle sopivalla tavalla. (Starter, Team, Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Etusivu: Aktiviteetit on paras tapa hallita asiakkuus- ja projektikontakteja

Kirjaa asiakas- ja projektikohtaiset tulevat toimenpiteet ja seuraa mitä toimenpiteitä on tehty aikaisemmin. (Team, Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Etusivu: Ilmoitukset -laatikko

Ilmoitukset -laatikkoon saat tiedon mikäli laskutus vaatii toimenpiteitä tai saat kalenterikutsun. (Team, Business, Enterprise)
Fredi Palmgren avatar
Written by Fredi Palmgren
Updated over a week ago

Etusivu: Omat projektit -laatikko

Pikakatsaus omiin projekteihin, joissa olet jäsenenä. (Starter, Team, Business, Enterprise)
Fredi Palmgren avatar
Written by Fredi Palmgren
Updated over a week ago

Etusivu: Tilauskanta -laatikko

Pikakatsaus projektikantaan myynteineen ja katteineen. (Starter, Team, Business, Enterprise)
Fredi Palmgren avatar
Written by Fredi Palmgren
Updated over a week ago

Etusivu: Laskutus -laatikko

Pikakatsaus siitä paljonko on laskutettu, paljonko on vielä maksuposteissa ja paljonko ostolaskuissa. (Business, Enterprise)
Fredi Palmgren avatar
Written by Fredi Palmgren
Updated over a week ago

Etusivu: Tehtävälista -laatikko

Pikakatsaus resursoinnin tehtävätilanteeseen. (Business, Enterprise)
Fredi Palmgren avatar
Written by Fredi Palmgren
Updated over a week ago

Teamchat

Viesti nopeasti organisaatiossasi uutisvirrassa, projektitiimissä ja manuaalisissa ryhmissä. (Starter, Team, Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Etusivu: Kalenteri -laatikko

Pikakatsaus päiväkohtaisiin kalenterimerkintöihin. (Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Etusivu: Muistilappu -laatikko

Kirjaa nopeat muistiinpanot Etusivulle, kuin post-it-lapulle. (Starter, Team, Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago
Projektit ūüí°

Projektit: Toiminnot projektikortilla

Projektisisältö on pitkälti Taimerin sydän. (Starter, Team, Business, Enterprise)
Fredi Palmgren avatar
Written by Fredi Palmgren
Updated over a week ago

Projektit: Luo uusi projekti ūüé¨

Projektin luonti on Taimerissa avainasemassa. (Starter, Team, Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Projektit: Laskutusosoite, yhteyshenkilöt, kumppanit ja projektitiimi

Osoitteet ja yhteyshenkilöt siirtyvät yrityskortilta projektikortille. (Starter, Team, Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Projektit: Projektinumero ja sähköisen laskutuksen kohdistustieto

Projektilla on aina projektinumero. Ostolaskut voidaan kohdistaa automaattisesti projektille PR-numerolla (Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Projektit: Tilausnumero/Viitteenne seuraa mukaan laskulle

Määrittele myyntilaskun viitetieto jo projektikortilla. (Starter, Team, Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Projektit: Projektin värillä erotat projektit paremmin kalenterissa

Projektin värin määrität projektin perustiedoissa ja näet kalenterissa. (Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Projektit: Aloitus- ja lopetuspäivä

Määrittele projektillesi ja tiimillesi projektin aloitus- ja lopetuspäivä. (Starter, Team, Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Projektit: Projektivastaavan määrittäminen projektille

Määritä kuka vastaa projektista ja helpota mm. projektihakua sen mukaan. (Starter, Team, Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Projektit: Liiketoiminta-ala raporttiluokaksi

Paranna tuntiraporttien seurantaa liiketoiminta-aloittain. (Starter, Team, Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Projektit: Käytettävissä olevat tunnit

Määrittele paljonko projektille on käytettävissä työtunteja ja paranna resursointia. (Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Projektit: Saldotuntikerroin

Kerroin | Tunnit | Saldo
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Projektit: Projektikortilla määrittelet mitä haluat asiakkaalta laskuttaa

Projektin perustiedoissa aktivoidut laskutustavan määreet kerryttävät projektille laskuaineistoa. (Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Projektit: Liitteet

Liitteiden lisääminen ja poistaminen projektikortille.
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Projektit: Projektin poistaminen, lukitseminen ja uudelleen aktivointi

Projektin poisto | Projektin lukitseminen | Projektin aktivointi
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Projektit: Hävitty projekti

Tarjottu projekti suljetaan = Hävitty tarjous
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Projektit: Projektin kopiointi

Luo uusi projekti kopioimalla | Kopioi projekti | Projektin kopiointi
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Projektit: Projektistatukset

Sisäinen | Liidi | Tarjottu | Holdissa | Käynnissä | Status
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Projektit: Myynnin pipeline (Kanban-näkymä)

Myynnin pipeline | Myyntiputken hallinta | Kanban | Projektin status | Projektin tasot |
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Projektit: Resursointi

Tehtävien, alitehtävien ja muistutuksien luominen projektille | Tehtävät | Alitehtävät | Muistutus | Resursointi -kalenteri |
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Projektit: Rakenne ja tehtävätasot

Projektirakenne | Tehtävätasot | Projektin tehtävät | Tehtävä | Alitehtävä | Pääprojekti | Aliprojekti |
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Projektit: Kustannuslaskeman linkittäminen resursointiin

Kustannuslaskelma | Resursointi | Resurssit | Linkitys
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Projektit: Kustannuslaskelma (Tarjous)

Kustannuslaskelman luonti, muokkaaminen ja kopiointi | Uusi kustannuslaskelma | Luo lasku kustannuslaskelma | Laskun luonti
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Projektit: Kustannuslaskelman pikatoiminnot

Kustannuslaskelman pikatoiminnot (Mac & PC)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Projektit: Toteutuneet kulut

Kulu | Projektikate | Projektikulu | Kuluseuranta
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Projektit: Maksupostit / laskutusennuste

Maksupostien luominen projektille | Laskutusennuste | Maksuposti | Maksupostin luonti | Toistuvuus | Laskutus | urakka | urakkahinta
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Projektit: Viesti laskun tekijälle

Laskuttaja | Ilmoitus | Myyntilasku
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Projektit: Tuntihinnasto

Hinnasto | Työlaji | Työntekijähinnasto
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Projektit: Ostotilaus

Tilaus | Hankinta | Osto
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Projektit: Muistio

Muistiinpanot | Loki | Asiakirja | PDF
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Projektit: Dokumentit-työkalun toiminnot

Dokumentit | Lomake | Dokumentointi
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Projektit: Pikaraportit

Projektiraportti | Tuntiraportti | Raportit
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago
Myynti- ja ostolaskut ūüďĎ

Myyntilaskut: Laskuta asiakkaitasi projektin laskuaineistosta tai manuaalisella sis√§ll√∂ll√§ ūüé¨

Laskuttaminen on liiketoiminnan tulonlähde. Taimerilla luot laskun suoraan projektisisällöstä tai manuaalisesti. (Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Myyntilaskut: Voit lisätä myyntilaskulle myös liitteitä

Liitä helposti esimerkiksi kuitit, tuntiraportit yms. osaksi laskua. (Standard, Pro, Pro+)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Myyntilaskut: Lähetä laskut asiakkaalle sähköpostitse tai tulostettuna paperilaskuna

Taimerissa voit tulostaa laskun PDF-tiedostoksi ja lähettää sen asiakkaalle sähköpostitse tai paperisena. (Team, Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Myyntilaskut: Laskuta asiakkaitasi kätevästi laskutusoperaattorin avulla

Laskutusoperaattori toimittaa laskun asiakkalle puolestasi. (Team, Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Myyntilaskut: Maventan kautta lähetetyllä laskulla on huomioitava merkkimäärät

Tarkasta Maventan laskusisällölle asettamat vaatimukset ja merkkimäärärajoitukset. (Team, Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Myyntilaskut: Statusväri helpottaa tunnistamaan laskun statuksen

Kun selaat laskujasi Kaikki -näkymässä tunnistat helposti laskun tilan sen väristä. (Team, Enterprise, Business)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Myyntilaskut: Siirrä myyntilaskut sähköisesti taloushallintojärjestelmääsi

Keskustele Taimerin kanssa kätevästi kirjanpitosi kanssa ja vie myyntilaskut napin painalluksella. (Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Maksusuoritusten seuranta onnistuu automaattisesti pankkirajapinnasta

Kuittaa myyntilaskut automaattisesti suoritetuksi pankin ja Taimerin välisellä viitehakuintegraatiolla.
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Myyntilaskut: Hyvitä virheelliset laskut ja laskuta uudelleen

Mikäli et pysty selvittämään virheellistä laskua asiakkaan kanssa, luo hyvityslasku ja laskuta uudelleen. (Team, Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Myyntilaskut: Erihintaisten tuntien murto-osien generoiminen laskuaineistosta

Tämä erikoistilanne syntyy, kun erihintaisia tunteja murto-osineen koetetaan laskuttaa yhdellä samalla rivillä. (Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Ostolaskut: Luo, kohdista ja hyväksy ostolaskut osaksi projektin kulurakennetta

Kun hallinnoit ostolaskusi Taimerissa, saat tarkempia tuloksia projektin menestymisestä. (Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago
Raportit ūüďä

Tuntiraportti: Työlajeittain

Tämä raportti näyttää työlajeille tehdyt tunnit.
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Tuntiraportti: Laskutusaste

Tämä raportti näyttää prosentuaalisesti kuinka suuri osa työntekijän tekemistä tunneista on laskutettu. (Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Tuntiraportti: Saldotunnit

Tämä raportti antaa yhteenvedon työntekijöiden tuntisaldotilanteesta. (Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Tuntiraportti: Liiketoiminta-alue

Tämä raportti näyttää tehdyt tunnit ennaltamääritetyille liiketoiminta-alueille lajiteltuna. (Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Tuntiraportti: Työntekijät päivittäin

Tämä raportti näyttää päivätasolla mitä kukin työntekijä on tehnyt millekin asiakkuudelle ja projektille. (Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Tuntiraportti: Asiakkaat yhteenveto

Tämä raportti antaa sinulle yhteenvedon tehdyistä tunneista asiakkaittain, projekteittain sekä työntekijöittäin. (Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Tuntiraportti: Asiakkaat päivittäin

Tämä raportti näyttää asiakkuuksille tehdyt tunnit päivätasolla. (Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Tuntiraportti: Tuntiseuranta

Tämä raportti antaa yhteenvedon työntekijöittäin; vuosi-, kuukausi- ja päivätasolla. (Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Tuntiraportti: Työntekijät yhteenveto

Tämä raportti näyttää työntekijätasolla mille asiakkuuksille ja projekteille kukin on tunteja tehnyt. (Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Matkalaskuraportit: Projektit yhteenveto

Tämä projekti antaa yhteenvedon paljonko kultakin projektilta on matkalaskutettu. (Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Matkalaskuraportit: Asiakkaat yhteenveto

Tämä raportti antaa yhteenvedon paljonko kultakin asiakkuudelta on matkalaskutettu. (Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Matkalaskuraportit: Työntekijät yhteenveto

Tämä raportti antaa yhteenvedon matkalaskuista työntekijätasolla.
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Myyntiraportit: Myyntiraportti yhteenveto

Tämä raportti näyttää kokonaiskuvan myynneistä halutulla aikavälillä. (Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Myyntiraportit: Myyntiraportti asiakkaittain

Tämä raportti antaa listauksen kaikista myyntitapahtumista asiakkaittain. (Business, Enterprise)
Fredi Palmgren avatar
Written by Fredi Palmgren
Updated over a week ago

Myyntiraportit: Myyntiraportti työntekijöittäin

Tämä raportti antaa listauksen myyntitapahtumista työntekijöittäin. (Business, Enterprise)
Fredi Palmgren avatar
Written by Fredi Palmgren
Updated over a week ago

Laskutusraportit: Laskutuksen yhteenveto

Tämä raportti näyttää toteutuneen laskutuksen asiakkaittain. (Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Laskutusraportit: Laskutuksen yhteenveto tileittäin

Tämä raportti näyttää pankkitilikohtaisen laskutusraportin. Pankkitilit määrittelet Taimeriisi asetuksissa. (Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Laskutusraportit: Laskutetut tunnit

Tämä raportti näyttää laskutettavien tuntien statuksen asiakkaittain. (Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Laskutusraportit: Maksupostit yhteenveto

Tämä raportti näyttää asiakas- ja projektikohtaisen kuukausinäkymän maksuposti-/laskutusennustetilanteesta. (Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago
Rajapinnat ūüôŹ

Rajapinnat: Näin aktivoit Netvisorin taloushallinto-integraation

Siirrä myynti- ja ostolaskusi Taimerista Netvisoriin webservice rajapinnalla. (Starter, Team, Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Rajapinnat: Näin aktivoit Talenomin taloushallinto-integraation

Siirrä myyntilaskusi Taimerista Talenomiin ja ostolaskut Talenomista Taimeriin. (Free, Standard, Pro, Pro+)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Rajapinnat: Näin aktivoit Procountorin taloushallinto-integraation

Siirrä myyntilaskusi Taimerista Procountoriin. ( Free, Standard, Pro, Pro+)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Rajapinnat: Näin aktivoit Tikonin taloushallinto-integraation

Siirrä myynti- ja ostolaskusi Taimerista Tikoniin SFTP-rajapinnalla. (Starter, Team, Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Rajapinnat: Näin aktivoit Fivaldin taloushallinto-integraation

Siirrä myyntilaskusi Taimeriin Fivaldiin SFTP-rajapinnalla. (Starter, Team, Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Rajapinnat: Näin aktivoit eFinan taloushallinto-integraation

Siirrä myyntilaskusi Taimerista Efinaan (Administer) SFTP -rajapinnalla. (Starter, Team, Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Rajapinnat: Näin aktivoit Econetin taloushallinto-integraation

Siirrä myynti- ja ostolaskut Taimerista Econettiin. (Starter, Team, Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago

Rajapinnat: Näin aktivoit Vendan taloushallinto-integraation

Siirrä myyntilaskusi Taimeriin Venda (Heeros) Finvoice-tiedostolla. (Starter, Team, Business, Enterprise)
Matti Patrakka avatar
Written by Matti Patrakka
Updated over a week ago