Taimerin asetuksissa voit määritellä yhtiönne tulostuksen oletuskielen, joka on automaattisesti kaikkien tulosteiden kielenä. Oletus tulostuskielen lisäksi on mahdollista määritellä tulosteisiin kielet, joita käyttäjät voivat käyttää esim. asiakkaiden tulostuskielen määrittämisessä tai laskujen ja kustannuslaskelman tulostuskielenä.

Tulostuskieli vaihtoehtoina Suomi, Englanti, Ruotsi ja Viro.

Sisällysluettelo:

1. Oletustulostuskieli

2. Muut tulostuskielet

Versiot & Käyttöoikeudet

Versiot: Free CRM, Sales CRM, Project Management, ERP

Käyttöoikeudet: Admin

1. Oletustulostuskieli

Asetukset > Yrityksen tiedot > Yrityksen oletusasetukset

Oletus tulostuskieli määrittelee Taimerissanne tehtävien tulosteiden kielen.

Saat valittua Oletus tulostuskielen

• napsauta Oletus tulostuskieli kenttää

• valitsemalla haluamasi kielen aukeavasta alasveto valikosta.

Kieli valintoina on Englanti, Suomi, Ruotsi ja Viro

2. Muut tulostuskielet

Muut tulostuskielet määrittelyllä annetaan käyttäjille mahdollisuus valita tulostuskieleksi oletustulostuskielestä poikkeava kieli.

• Napsauta Muut tulostuskielet

• Valitse kieli avautuvasta valikosta

• Aktivoidut valinnat näkyvät kentän alapuolella.

Mikäli haluat poistaa valinnan klikkaa poistettavan kielen kohdalla olevaa ruksia (X).

Muuta aiheeseen liittyvää:

Asiakkaan ja Projektin laskutustiedot