Taimerissa voit käyttää omia tunnisteita asiakkaille, projekteille ja yhteyshenkilöille. Tunnisteet voivat olla kaikille yhteisiä, mutta voit määrittää ne myös erikseen.

Voit hyödyntää tunnisteita esimerkiksi asiakkaiden, projektien ja yhteyshenkilöiden ryhmittelyyn sekä hakukriteerinä.

Opit:

• Kuinka lisätä tunnisteita

• Kuinka muuttaa tunnisteiden asetuksia

• Kuinka deaktivoida ja poistaa tunnisteita

Versiot ja käyttöoikeudet

Versiot: Free CRM, Sales CRM, Project Management, ERP

Käyttöoikeudet: Admin, projektin, asiakkaan tai yhteyshenkilön muokkausoikeus

Sisällysluettelo:

1. Kuinka lisätä tunnisteita

2. Kuinka muuttaa tunnisteiden asetuksia

3. Kuinka poistaa ja ottaa tunniste pois käytöstä

1. Kuinka lisätä tunnisteita

Tunnisteiden lisääminen tapahtuu asiakas-, yhteyshenkilö- tai projektikorteilla tai näiden listanäkymässä. Käyttäjällä tulee olla oikeudet muokata ko. kohdetta.

1.1 Asiakas- ja projektikortti

Tunnisteita voi lisätä asiakkaille ja projekteille valitun näkymän yläosan Lisää tunniste -kentässä. Klikkaamalla kenttää saat listan olemassa olevista tunnisteista.

1.2 Yhteyshenkilö

Yhteyshenkilölle voi lisätä tunnisteen yhteyshenkilökortissa. Kentästä saat listan olemassaolevista tunnisteista.

2. Kuinka muuttaa tunnisteiden asetuksia

Uusia tunnisteita voidaan lisätä Asetuksista (Ominaisuuksien asetukset > Tunnisteet).

Mikäli kortilla lisääminen on sallittu (tunnisteiden lisääminen vain asetuksissa on deaktivoitu), niin tunnisteen voi lisätä myös suoraan asiakas-, yhteyshenkilö- tai projektikortilla.

2.1 Tunnisteiden asetukset

Admin-oikeuksilla voidaan määritellä, käytetäänkö samoja vai erillisiä tunnisteita eri osioissa sekä onko tunnisteiden luonti sallittua ainoastaan asetuksista adminin toimesta.

Mikäli tunnisteen lisääminen asiakas-, yhteyshenkilö- tai projektikortilta on sallittua ja se on lisätty suoraan johonkin näistä, tunniste tulee näkyviin myös asetuksien Tunniste-listalle.

2.2 Tunnisteiden lisääminen asetuksista

1. Klikkaa Lisää tunniste -painiketta.

2. Nimeä tunniste.

3. Kohdenna halutulle kortille (asiakas-, yhteyshenkilö- tai projektikortti), mikäli käytetään erillisiä tunnisteita.

4. Aktivoi tunniste oikealla olevasta vaihtopainikkeesta vaihtopainikkeesta.

5. Tallenna uusi tunniste klikkaamalla vihreää painiketta. Voit halutessasi myös perua uuden tunnisteen luomisen klikkaamalla punaista painiketta.

3. Kuinka poistaa tai ottaa tunniste pois käytöstä

3.1 Tunnisteen ottaminen pois käytöstä

Mikäli käytetty tunniste ei ole enää tarpeen, voidaan tunniste ottaa pois käytöstä klikkaamalla Aktiivinen-sarakkeen vaihtopainiketta. Deaktivoitu tunniste säilyy historiassa, mutta sitä ei voi enää aktivoida uudelleen. Jos haluat käyttää deaktivoitua tunnistetta, pitää sinun luoda uusi tunniste.

3.2 Tunnisteen poistaminen

Tarpeettoman tunnisteen voi poistaa klikkaamalla tunnisteen vasemmalla puolella olevaa roskakori-kuvaketta. Poistettu tunnistetieto ei jää historiaan, eikä sitä ole mahdollista palauttaa.