Admin-oikeuksilla voidaan määritellä tuntikirjauksille oletusasetuksia (Asetukset > Ominaisuuksien asetukset > Tuntikirjaus) sekä asettaa esim. onko tunnit muokattavissa.

Versiot & Käyttöoikeudet

Versiot: Free CRM, Sales CRM, Project Management, ERP

Käyttöoikeudet: Admin

Kuvauskenttä

Tuntimerkintöjen kuvauskenttä on avoin tekstikenttä, johon käyttäjä kirjoittaa kuvauksen tehdyistä tunneista.

Pääkäyttäjä voi asettaa kentän pakolliseksi Tuntikirjauksen säännöt & oikeudet -kohdasta (Asetukset > Ominaisuuksien asetukset > Tuntikirjaus). Tehdäksesi tämän sinun pitää aktivoida "Tee kuvauskentästä pakollinen tuntimerkinnöille".