Pääset muuttamaan käyttäjäprofiilin asetuksia menemällä Käyttäjähallinta-kohtaan asetuksissa (Asetukset > Käyttäjähallinta > Käyttäjät) ja klikkaamalla käyttäjää, jonka tietoja haluat muokata.

Opit:

• Miten pääkäyttäjä voi päivittää käyttäjäprofiilin

• Vaihdat käyttäjän salasanan

• Lisäät käyttäjälle oman työn sisäisen hinnan

• Lisäät käyttäjälle liitteitä ja muistioita

Versiot & käyttöoikeudet:

Versiot: Free CRM, Sales CRM, Project Management, ERP

Käyttöoikeudet: Käyttäjähallinta

Sisällysluettelo

1. Käyttäjätyyppi

2. Käyttäjän tiedot

3. Salasanan vaihtaminen

4. Rooli

5. Palkkauksen tiedot

6. Työntekijän sisäinen omakustannehinta

7. Muistiot

8. Liitteet

1. Käyttäjätyyppi

Käyttäjätyypin määritteleminen auttaa sinua ryhmittelemään omat työntekijät ja freelancerit. Tässä kohtaa voit siis valita käyttäjätyypin kahdesta vaihtoehdosta:

• Käyttäjä

• Freelancer

2. Käyttäjän tiedot

Käyttäjän tiedot -kohtaan voit lisätä seuraavat tiedot:

• Yhtiö

• Etunimi

• Sukunimi

• Sähköpostiosoite

• Puhelinnumero

• Titteli

• Pankkitilin numero

• Käyttäjän aseman yrityksessä

• Käyttäjän esimies

• Käyttäjän ID käytössäsi olevassa taloushallinto-ohjelmassa

3. Salasanan vaihtaminen

Yrityksesi Taimer-admin pystyy muuttamaan käyttäjän salasanan käyttäjäprofiilin asetuksista. Tähän ei tarvita käyttäjän vanhaa salasanaa, vaan uuden salasanan kirjoittaminen kahteen kenttään riittää.

4. Rooli

Rooli-kohdassa voit lisätä käyttäjän käyttäjäryhmät, mikä määrittää mm. mitä käyttöoikeuksia käyttäjällä on Taimerissa.

5. Palkkauksen tiedot

Palkkauksen tiedot -kohtaan täytetään tietoa käyttäjän sopimuksesta, kuten sopimuksen alkamis- ja päättymispäivä, työpäivän pituus, tuntipalkka ja tuntisaldon alkamispäivä.

6. Työntekijän sisäinen omakustannehinta

Työntekijän henkilökohtainen sisäinen hinta omalle työlle. Joka kerta, kun käyttäjä kirjaa tunteja, koituu työntekijästä kulu (tuntikirjaus x omakustannehinta). Tämä mahdollistaa projektikatteen ja projektin kannattavuuden hallinnan ja seurannan.

7. Muistiot

Käyttäjäkortille voi lisätä muistioita Muistio-kohdassa. Luodaksesi muistion, klikkaa Lisää uusi. Kun muistio on valmis, klikkaa Tallenna.

8. Liitteet

Voit lisätä käyttäjäkortille myös liitetiedostoja. Lisätäksesi tiedoston, klikkaa oikeassa laidassa olevaa kohtaa Valitse tiedosto, niin pääset valitsemaan haluamasi liitetiedoston. Kun käyttäjä avaa Liitteet-osion, hän näkee tiedoston nimen, sen lähettäjän nimen ja tiedoston koon.