Käytä erikoisoikeuksia näyttääksesi ja piilottaaksesi asiakas- ja projektikohtaisia tietoja käyttäjiltä.

Opit:

• Kuinka määrittää erikoisoikeuksia haluamillesi moduuleille

• Kuinka piilottaa projekteja käyttäjiltä

Versiot & käyttöoikeudet

Versiot: Sales CRM, Project Management, ERP

Käyttöoikeudet: Ylläpitäjä

Sisällysluettelo:

1. Mikä on erikoisoikeus?

1.1. Kuinka määrittää erikoisoikeuksia?

Mikä on erikoisoikeus?

Käytä erikoisoikeuksia hallitaksesi käyttäjien lupaa näyttää tiettyjä moduuleja. Löydät erikoisoikeudet avainkuvakkeen takaa asiakas- ja projektikortin oikeassa ylälaidassa.

Klikkaa avainkuvaketta avataksesi sivuvalikon ja määrittääksesi oikeudet.

Erikoisoikeuksien määrittäminen sivuvalikosta

Kun klikkaat avainkuvaketta, näytölle avautuu sivuvalikko.

Valitse ensin muokattava oikeus

Ensimmäisessä osiosta valitset minkä oikeuden haluat muokata. Valitse alasvetovalikosta muokattavan oikeuden.

Aktivoi erikoisoikeudet

Sinun pitää klikata vipunapista, jotta voit aktivoida erikoisoikeudet ja muokata erikoisoikeuksia sivuvalikossa.

Oletus oikeudet asetuksista

Poista oletus oikeudet klikkaamalla tunnistetta. Kun oikeudet on mitätöity, tunniste muuttuu harmaaksi ja silmäkuvake näyttää, ettei käyttäjällä/ryhmällä ole enää oikeuksia kyseiselle ominaisuudelle. Klikkaa harmaata tagia uudelleen aktivoidaksesi oikeudet uudelleen.

Aseta erikoisoikeudet

Täällä voit lisätä käyttäjiä/ryhmiä antaaksesi heille ylimääräiset oikeudet valitsemaasi moduuliin. Klikkaa rastista tagin sisällä poistaaksesi oikeudet.