Taimerissa voit lisätä ja nimetä aktiviteettityyppejä vastaamaan yrityksenne tarpeita. Taimeriin on luotu valmiiksi aktiviteettityyppejä joiden lisäksi voit lisätä uusia aktiviteettityyppejä tai uudelleen nimetä niitä Asetuksista.

Kaikki lisätyt aktiviteettityypit näkyvät uutta aktiviteettia luodessa.

Asetukset - Ominaisuuksien asetukset - Aktiviteetit

Opit kuinka:

• Uudelleen nimeät aktiviteettityypin

• Teet käännökset

• Asetat oletusaktiviteettityypin

Versiot ja oikeudet

Versiot: Free CRM, Sales CRM, Project management, Erp

Oikeudet: Administrator

Aktiviteettien asetukset

Valitse: Asetukset - Ominaisuuksien asetukset - Aktiviteetit

Aktiviteettityypin lisääminen

1. Klikkaa "Lisää aktiviteettityyppi"

2. Anna aktiviteettityypille nimi

3. Määritä kuvake

4. Aktivoi "Aseta oletukseksi", mikäli haluat ko tyypin olevan oletus.

5. Tallenna

Käännökset ja uudelleen nimeäminen

Taimerissa oletuksena olevat aktiviteettityypit on käännetty suomeksi, englanniksi sekä ruotsiksi. Voit myös uudelleen nimetä aktiviteetit.

Aktiviteeteissa näytettävä käännös riippuu käyttäjän kielivalinnasta.

Klikkaa käännös kenttää -> saat näkyviin ikkunan johon voit lisätä käännökset.

Huom!

Mikäli käyttäjällä on valittuna Englanti (US) Taimerissa oletuksena olevat aktiviteetit näkyvät suomeksi.