Voit yhdistää Google kalenterisi Taimeriin nähdäksesi kalenterimerkintäsi ja aktiviteettisi Taimerissa. Voit luoda tuntimerkintöjä skä aktiviteetteja projekteille kalenterimerkinnöistäsi.

Opi kuinka:

• Yhdistät Google kalenterin Taimeriin.
  • Lisäät ja hallinnoit kalenterimerkintöjä Taimerissa.
  • Luot tuntimerkinnän Google kalenterimerkinnästä.
  • Luot aktiviteetin Google-tapahtumasta.

Versiot & Oikeudet:

• Versiot: Free CRM, SalesCRM, PM, ERP
  • Oikeudet: All

Kuinka yhdistää Google kalenteri Taimeriin.

• Valitse Integraatiot sivuvalikosta.
  • Valitse Kalenteri
  • Klikkaa Hae aktivointikoodi
  • Valitse tili, jonka haluat yhdistää Taimeriin.
  • Valitse Salli, kun Taimer Calendar pyytää pääsyä Google-tilillesi
  • Kopio aktivointi koodi
  • Palaa Taimeriin ja liitä aktivointi koodi "Lisää Google koodi" - kenttään
  • Klikkaa Tunnistaudu viimeistelläksesi integraation.

Kuinka lisäät ja hallitse kalenterimerkintöjäsi

Kun olet yhdistänyt Google kalenterisi Taimeriin, voit lisätä, muokata ja kalenterimerkintöjä suoraan Taimerista.

• Valiset Integraatiot sivuvalikosta
  • Valitse Kalenteri
  • Lisää oma kalenterisi ja muiden kalentereita näkyviin
  • Klikkaa kalenterin riviä lisätäksesi uuden tapahtuman.
  • Klikkaamalla kerran valitun tapahtuman pääset muokkaamaan tapahtumaan Taimer näkymästä.
  • Tupla klikkaamalla valittua kalenterimerkintää se avautuu Google kalenteri merkintänä uuteen ikkunaan.

Kuinka lisätä työaika merkintä Google kalenteri tapahtumasta.

• Valitse Integraatiot sivuvalikosta.
  • Valitse Kalenterit
  • Klikkaa merkintää kerran. Tupla klikkaus avaa tapahtuman Google kalenterinäkymänä.
  • Klikkaa Valinnat kalenterimerkinnän alalaidasta.
  • Klikkaa Luo Työaikamerkintä luodaksesi työaikamerkinnän kalenterimerkinnästä.
  • Saat näkyviin työaikamerkintä ikkunan, jossa voit täydentää tuntimerkinnän tiedot.
  • Klikkaa Tallenna
  • Merkintä näkyy nyt Tuntikirjauksissasi.

Kuinka luoda aktiviteetti Google kalenteri merkinnästä

• Valitse Integraatiot sivuvalikosta.
  • Valitse Kalenterit
  • Klikkaa merkintää kerran. Tupla klikkaus avaa tapahtuman Google kalenterinäkymänä.
  • Klikkaa Valinnat kalenterimerkinnän alalaidasta.
  • Klikkaa Luo Aktiviteetti
  • Saat Lisää aktiviteetti ikkunan, josta voit muokata aktiviteetin sisältöä ja tyyppiä
  • Tallenna muutokset
  • Löydät aktiviteeti valitun Projektin Aktiviteetit välilehdeltä

Muita aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Kuinka lisätä tunteja

Tuntien raportit