Kirjanpito-ohjelman integroimisen ensisijainen etu on kirjanpitotietojen saumaton siirtäminen järjestelmästä toiseen kaksisuuntaisella synkronoinnilla.

Se poistaa tietojen syöttämisen tarpeen ja automatisoi manuaaliset työnkulut. Esimerkiksi myyntitiimisi voi luoda laskuja suoraan Taimerissa. Laskut synkronoidaan sitten automaattisesti QuickBooksiin.

Integroimalla Taimer kirjanpito-ohjelmistoon, sinun ei tarvitse syöttää laskuja, kuluja, kustannuksia jne. koskevia tietoja tuplana. Näet kaikki maksutietosi molemmissa paikoissa.

Ratkaisut & käyttöoikeudet:

• Ratkaisut: Free CRM, Sales CRM, PM, ERP
  • Käyttöoikeudet: Kaikki

Kirjanpito-ohjelmien integraatiot Taimerissa:

• QuickBooks - QuickBooks-tuotteet on suunnattu pääasiassa pk-yrityksille ja ne tarjoavat kirjanpidollisia on-premises-sovelluksia. Lue, kuinka QuickBooks integroidaan
  • Procountor - Procountor on kattava kirjanpito-ohjelmisto. Integroinnin avulla voit siirtää laskut Taimerista Procountoriin automaattisesti.
  • eFina - Administer tarjoaa taloushallinnon työkaluja ja on erikoistunut digitaaliseen kirjanpitoon. Siirrä laskut suoraan Taimerista Administerin eFina-ohjelmistoon.
  • EmCe - Siirrä myyntilaskut Taimerista EmCe-ohjelmaan, joka on sähköisen taloushallinnon ratkaisutoimittaja.
  • Visma Fivaldi - Siirrä laskut sähköisesti kirjanpito-ohjelmistoosi Fivaldin avulla. Voit automatisoida kirjanpitoprosessisi täysin Taimerin ja Visman avulla.
  • Netvisor - Taloushallinto-ohjelmisto, joka tarjoaa ajantasaiset kirjanpitopalvelut automaatiolla. Integraatio mahdollistaa kustannusten, osto- ja myyntilaskujen siirtämisen automaattisesti Taimerista.
  • Fennoa - Fennoa on pilvipohjainen taloushallinnon palvelu. Se tarjoaa laajan valikoiman palveluita, kuten kirjanpito ja raportointi, laskutus, perintä, sähköinen laskutus, ostolaskut, pankkitapahtumat ja muuta.
  • Talenom - Talenom tarjoaa verkkopohjaiset taloushallinnon työkalut. Siirtokulut, myyntilaskut ja ostolaskut Talenomille suoraan Taimerista.