• Mikä on eFina?
  • Kuinka aktivoida eFina?
  • Yleinen käyttö
Versiot: Free CRM, Sales CRM, Project Management, ERP

1. Mikä on eFina?

eFina on kirjanpito-ohjelma, jolla pystyt siirtämään myyntilaskuja Taimerista eFinaan.

Myyntilaskutietojen lisäksi pystytään siirtämään:

• Kustannuspaikka
  • Tuotteet

2. eFinan aktivointi

Asetukset -> Integraatiot -> eFina

Pyydä eFina-yhteyshenkilöltä:

• Kirjautumistunnukset
  • Salasana
  • Kustannuspaikat, jos yrityksellä on sellaiset käytössä (ei pakollinen)HUOM. Liiketoiminta-alat tulevat näkyviin vasta, kun yhteys on luotu - eli annettu kirjautumistunnus ja salasana.

Huom! Kustannuspaikat yhdistetään liiketoiminta-alaan, jolloin projektin luonnin yhteydessä saadaan yhdistettyä projekti haluttuun kustannuspaikkaan. Käyttäjä pystyy kuitenkin aina hallitsemaan kustannuspaikkoja manuaalisesti laskurivillä.

• Tuote, jos yrityksellä on käytössä (ei pakollinen)

Nyt yhteys on aktiivinen.

Tee aina ensimmäisessä lähetyksessä koelähetys yhdellä laskulla ja tiedota Taimer [email protected] ja eFina-yhteyshenkilöä.

3. Yleinen käyttö

Myyntilaskut

eFinan aktivoinnin jälkeen myyntilaskun luontiin on ilmestynyt valinta, jolla saadaan hallinnoitua  sekä kustannuspaikkoja että tuotteita myyntilaskurivi kohtaisesti.