• Mikä on ostolaskujen läpilaskutus?
  • Kuinka aktivoidaan ostolaskujen automaattinen läpilaskutus?
  • Yleinen käyttö
Versiot: Free CRM, Sales CRM, Project Management, ERP

Mikä on ostolaskujen läpilaskutus?

Taimer mahdollistaa operaattorien e-laskujen läpilaskutuksen loppuasiakkailta.

Operaattorin lähettämän laskun voi ohjata Taimerissa loppuasiakkaiden projekteille jatkolaskutettavaksi automaattisesti. Ominaisuus on täysin automatisoitu.

HUOM. Tässä artikkelissa laskujen vastaanottava operaattori on Maventa. Jälleenlaskutettava operaattorin lasku voi olla myös jokin muu - kysy oman operaattorisi jatkolaskutusta: [email protected].

Kuinka ostolaskujen automaattinen jatkolaskutus aktivoidaan Maventan operaattoripalvelulle?

Jotta ominaisuus voidaan ottaa käyttöön, aktivoidaan Maventa-operaattoripalvelu Taimerissa. Maventan kautta laskuja voidaan lähettää ja vastaanottaa sähköisesti suoraan Taimerista.

Asetukset -> Integraatiot -> Maventa

Aktivoi Maventa sivulla olevasta linkistä.

Tilin avattuasi saat Maventa-tilisi asetuksista Maventan API-avaimen ja UUID-tunnukset.

Nyt Taimer-asennus on yhdistetty yrityksesi Maventa-tiliin.

Aktivoi Maventa-tililtä laskujen vastaanotto.

Jatkolaskutuksen voit aktivoida päällä/pois-kytkimellä Taimerissa.

Aktivoinnin jälkeen tuoterekisteriin lisätään tuotekategoria Maventa. Tuotekategoriasta pystyt hinnoittelemaan laskutushinnan laskuliikenteelle.

HUOM.

• Asiakaskohtaista hinnoittelua ei voida tehdä
  • Tuotealennuksia ei voi tehdä tuoterekisterin Ale % -sarakkeesta

Nyt ominaisuus on aktivoitu.

Yleinen käyttö

Läpilaskutettavassa laskussa pitää olla vähintään seuraavat asiat:

• Csv- tai Excel-liite (Liitteen ei tarvitse olla saapuneen ostolaskun yhteydessä. Operaattori voi toimittaa sen muullakin tavalla. Pelkkää laskuaineistoa ei voida läpilaskuttaa.)
  • Loppuasiakkaan Y-tunnus, omana sarakkeena
  • Tuotekoodi tai selkeä tuotenimike, omana sarakkeena

Taimerissa pitää olla seuraavat asiat:

• Asiakas lisätty yritysrekisteriin Y-tunnuksella
  • Projekti, jolla on automaattinen laskutuksessa

Taimer ilmoittaa näistä kahdesta asiasta, jos niitä ei löydy.

Ostolaskun saapuessa Maventa-operaattorilta: valitse lasku ja valitse sitten ensimmäisestä alasvetovalikosta "Jälleenlaskuta Maventa-ostolasku".

Mikäli virheitä ilmenee, seuraa Taimerin ohjeita ja tarkista kohdan 'Yleisen käytön tiedot' tästä artikkelista.