Verkkolaskutus on Taimerilla helppoa: lähetä ja vastaanota laskuja suoraan sähköisesti. Verkkolaskutuksen aktivointi Taimerissa on helppoa ja pääset heti vauhtiin. Laskun toimitus asiakkaalle voidaan toteuttaa kirjepostina, sähköpostilla tai verkkolaskuna.

Opi miten:

• Mitä ovat Maventa ja Ropo Capital?
  • Kuinka yhdistän Maventan Taimeriin?
  • Kuinka voin lähettää ja vastaanottaa sähköisiä osto- ja myyntilaskuja?

Käyttäjät ja oikeudet:

• Versiot: Free CRM, Sales CRM, Project Management ja ERP
  • Oikeudet: Admin ja laskutus

Mitä ovat Maventa ja Ropo Capital?

Maventa ja Ropo Capital toimivat Taimerin operaattoreina laskujen lähetykseen ja vastaanottamiseen. Operaattorit ovat erillisiä kolmannen osapuolen palveluita, jotka ovat synkronoitu Taimeriin. Taimer sopimuksen yhteydessä hyväksytään myös operaattorin käyttöehdot. Verkkolaskutuksen tiliä ja asetuksia hallinnoidaan Maventa/Ropo Capital -tilin kautta.

Miten pääsen alkuun?

Voit lähettää sähköisiä ja sähköpostilaskuja Taimerista.
Jotta pääset aloittamaan sähköisten laskujen lähettämisen sinulla tulee olla yheistyösopimus laskutusoperaattorin kanssa. Kuten esim. Maventan tai Ropo Capitalin.
Tämän jälkeen pääkäyttäjänne voi aktivoida sähköisen laskutuksen. Jonka jälkeen sähköinen laskutus voi alkaa.

Kuinka yhdistää Maventaa ja Taimerin

• Avaa Asetukset oikealta ylhäältä
  • Valitse Integraatiot - Kaikki integraatiot
  • Valitse Maventa
  • Klikkaa Aktivoi
  • Jos sinulla on jo olemassa Maventa tili, lisää API Avain ja UUID niille varattuihin kenttiin
  • Mikäli sinulla ei ole vielä Maventa tiliä, voit aktivoida ne suoraa Taimerissa olevan linkin kautta

Kuinka lähetät sähköiset laskut Maventaan

Ennenkuin lähetät laskuja, tarkista, että seuraavat tiedot on lisätty.

1. Yrityskortti tulee sisältää seuraavat asiakastiedot

• Yrityksen nimen
  • Laskutusosoitteen
  • Postinumeron
  • Postitoimipaikan

2. Taimerin asetuksissa yrityksesi tiedoissa tulee olla (Asetukset > Yrityksen asetukset)

• Pankkitili (IBAN)
  • Y-tunnus
  • Postitus tiedot

Kun luetellut tiedot on lisätty, pystytte lähettämään laskuja Maventaan seuraavasti:

1. Luo Myyntilasku(t)
  2. Merkitse lasku(t) joista haluat lähettää sähköisen laskun
  3. Klikkaa Tulosta/Export painiketta
  4. Valitse "Lähetä Maventaan"

Huom! Merkki rajoitukset Maventan riveille

• Yrityksen / asiakkaan nimi: min 2 ja max 34 merkkiä
  • Laskutusosoite (katuosoite ja numero) min 2 ja max 70 merkkiä
  • Postinumero: min 2 ja max 34 merkkiä
  • Postitoimipaikka: min 2 ja max 34 merkkiä
  • Laskun Otsikko-rivi: min 2 ja max 100 merkkkiä
  • Laskurivi: min 2 and max 100 merkkiä
  • Seliterivi: min 2 ja max 100 merkkiä

Hinnoittelu:
e-lasku:

• Lähettäminen: 0,89 €
  • Vastaanottaminen: 0,89 €

Tulostetut laskut (kansallinen):

• Priority (1-luokka): 1,80 €
  • Economy (2-luokka): 1,50 €
  • Väritulosteena +0,10 €

Hinnat sisältävät yhdelle sivulle tulostamisen. Lisäsivut ovat +0,20 € /sivu.

Tulostetut kansainväliset laskut:

• Eurooppa 1,70 €
  • Priority, muut maat 1,80€

Skannaus palvelu

• Hinta/skannattu lasku 1,50 € (sis. yhden paperin, lisäpaperit +0,20 € / paperi)

Ropo Capital

Taimerissa tehdyt myyntilaskut siirtyvät sähköisesti Ropo Capitalin palveluun, josta ne toimitetaan asiakkaalle. Näin pystyt lähettämään sähköisesti suoraan Taimerista myyntilaskut.

Ropo Capital tarjoaa laskun elinkaaripalveluja.

Laskukohtaiseen hintaan sisältyy

• laskutietojen välitys e-, verkko-, sähköposti- tai paperilaskuina (sis. postikulut)
  • automaattinen eräpäiväseuranta
  • tarvittaessa maksuhuomautus- ja perintäpalvelu
  • maksuneuvonta loppuasiakkaan suuntaan

Taimerista on suora integraatio Ropo24-järjestelmään.

Aktivointi

1. Ole yhteydessä Ropo Capitalin myyntiin (Yhteystiedot täältä).
  2. Ilmoita kiinnostuksestasi yhdistää Taimer palvelu heidän järjestelmään.
  3. Saat heiltä kaksi tietoa. 1. Asiakasnumeron (CID) 2. Api-Coden.
  4. Mene Taimerissa, Asetukset --> Tilauksen hallinta ja lisäosat --> Ropo Capital.
  5. Syötä tiedot niille varatuille kohdille (Kuva alapuolella).
  6. Tämän jälkeen myyntilaskumoduuliin ilmestyy valinta Lähetä Ropo Capitaliin (Kuva alapuolella).
  7. Lähetys on valmis.

Huom 1:
Jos lopetat integraation Maventaan tai lopetat Taimerin tai Maventan käytön, Maventa lähettää uudelleen osoitetut laskut 90 päivän ajan. Taimer laskuttaa nämä laskut.

Huom 2:

Kun lasku on siirtynyt Taimerista Ropo Capitalille. Ropo Capital muuttaa tilinumeron ja laskun viitenumeron. Tämä siksi, että Ropo Capital pystyy huolehtimaan eräpäiväseurannasta ja tarjoamaan tarvittaessa maksuhuomautus- ja perintäpalveluja.

Kun asiakas on maksanut laskun, Ropo Capital siirtää suoritukset Taimerissa luodun tilinumeron ja viitenumeron mukaisesti, jolloin Taimerin viitenouto seuranta (jos on aktivoitu) tunnistaa maksut. Kysy lisää Ropo Capitalin asiakaspalvelusta.