• Kuinka synkronoin O365-kalenterin Taimerin kanssa?
  • Kuinka luon kalenterimerkintöjä Taimerissa?
Ratkaisut: ERPKäyttöoikeudet: Katsele ja muokkaa kalenteria

Lue seuraava ennen kuin synkronoit Office 365 -kalenterisi Taimeriin

• Yksi Taimer-kalenteri voidaan synkronoida yhteen Office 365 -kalenteriin.
  • Taimerin pääkalenteri (office) voidaan synkronoida asetuksista: Asetukset -> Omat asetukset -> Office 365 -kalenteri.
  • Käytä Kalenteri-moduuli synkronoidaksesi olemassa olevat kalenterit.
  • Jos synkronointi tehdään esimerkiksi 30.12.2017, Taimerin kalenteri hakee merkinnät Office 365 -kalenterista siitä päivästä alkaen.
  • Jos Office 365 -kalenterissasi on henkilökohtaisia merkintöjä, synkronoituvat myös nämä merkinnät automaattisesti Taimerin kalenteriin. Aloita luomalla henkilökohtainen kalenteri Taimeriin ja synkronoi Office 365 -kalenteri sitten sen kanssa.
  • Merkinnät, joiden kesto on pituudeltaan yli 24 tuntia eivät synkronoidu Taimeriin.

Kuinka aktivoida Office 365 kalenteri

1. Aktivointi tehdään asetuksissa: Asetukset -> Omat asetukset -> Office 365 -kalenteri -> Aktivoi.
  2. Klikkaamalla Aktivoi-nappulaa sinut siirretään automaattisesti Office 365 -kirjautumissivulle. Jos olet jo kirjautuneena sisään, sinut siirretään seuraavaan vaiheeseen.
  3. Valitse se Taimerin kalenteri, jonka kanssa haluat synkronoida Office 365 -kalenterisi.

HUOM! Jos ohjelma lähettää sinulle virheilmoituksen, yritä välimuistin tyhjentämistä ja kokeile sitten uudelleen.

Kuinka luoda uusi Taimer-kalenteri ja synkronoida se Office 365:n kanssa

Useamman kuin yhden kalenterin synkronoiminen Taimerin kanssa tehdään Kalenteri-moduulissa.

1. Luo uusi kalenteri tai klikkaa olemassa olevaa kalenteria listassa.
  2. Muokkauslaatikossa on Office 365 -vaihtoehto. Valitse haluttu kalenteri Office 365 pudotusvalikoista ja klikkaa Vie merkintöjä.
  3. Klikkaa Tallenna tallentaaksesi muutokset.

HUOM! Taimerin Office-kalenteri on jaettu kaikkien käyttäjien kesken. Jos synkronisoit henkilökohtaisen kalenterisi sen kanssa, merkintäsi näkyvät kaikille. Luo henkilökohtainen kalenteri Taimeriin ja yhdistä se henkilökohtaisen Office 365 -kalenterisi kanssa.

Toistuvat Office 365 -kalenterimerkinnät

Taimerissa voit luoda merkintöjä, jotka toistuvat

• Kerran viikossa (esim. joka tiistai klo 9.00)
  • Kerran kuukaudessa (esim. joka kuukauden 21. päivä)
  • Kerran vuodessa (esim. vuosittain 2. helmikuuta)

Office 365:ssa tehdyt toistuvat merkinnät tukevat ainoastaan yllä esitettyjä esimerkkejä.

Tärkeää tietoa pähkinänkuoressa

• Office 365:n ja Taimerin välinen viive on noin 15 minuuttia
  • Taimer näkee toistuvat merkinnät kokonaisuutena. Jos poistat yhden toistuvan merkinnän, Taimer poistaa automaattisesti kaikki merkinnät.
  • Jos ohjelma lähettää virheilmoituksen, tyhjennä selaimen välimuisti ja yritä uudelleen.
  • Kun aktivoit Office 365 -kalenterisi, vain aktivointipäivänä tai sen jälkeen tehdyt merkinnät synkronoidaan Taimerin kanssa. Ennen aktivointipäivää tehtyjä merkintöjä ei synkronoida.
  • Merkinnät, jotka kestävät yli 24 tuntia, eivät synkronoidu Taimeriin.