DocuSign on luotettava sovellus sähköisten allekirjoitusten käyttöön. Integroimalla DocuSignin Taimerin kanssa, voit helposti hyväksyä ostoja, sulkea kauppoja, tai allekirjoittaa sopimuksia.

Tässä artikkelissa vastaamme seuraaviin kysymyksiin:

• Miten voin integroida DocuSignin Taimerin kanssa?
  • Miten voin lähettää liitteen Taimerista DocuSigniin?

Miten yhdistän DocuSignin Taimerin kanssa

• Asetukset -> Integraatiot -> Kaikki integraatiot
  • Valitse listalta DocuSign ja paina "Aktivoi"
  • Jos sinulla on jo olemassa käyttäjätili, lisää vain käyttäjätilisi tiedot
  • Klikkaa "Tutustu täältä" jos haluat luoda uuden tilin DocuSigniin

Miten lähetän tiedoston Taimerista DocuSigniin

Tässä esimerkki siitä, miten voit lähettää asiakkaallesi tiedoston.

• Luo kustannuslaskelma. Voit käyttää apunasi aiheeseen liittyvää artikkeliamme.
  • Tallenna se liitteeksi Projektikortit-osioon.
  • Paina ...-merkkiä
  • Valitse "Lähetä DocuSignilla"

• Kun olet painanut "Lähetä DocuSignilla", sinut uudelleenohjataan DocuSign-sovellukseen, missä voit täyttää kaikki vaadittavat kentät. Lähetettyäsi tiedoston vastaanottajille, DocuSign-tila Taimerissa muuttuu "Lähetetty"-tilaan.
  • Kun vastaanottajasi on allekirjoittanut tiedoston tai muokannut sitä, saat sähköpostiste ilmoituksen.