Jotta nopeasti saisit kaiken hyödyn irti Taimerista, voit tuoda asiakastietoja muista ohjelmistoista.

Opi miten:

• Siirrät tai tuot asiakkaita nykyisestä ohjelmistosta
  • Tuot olemassa olevat yhteyshenkilöt

Versiot & Käyttöoikeudet:

• Versiot: Free CRM, SalesCRM, PM, ERP
  • Käyttöoikeudet: Admin

Miten tuot asiakkaita

Voit tuoda nykyiset asiakkaat Taimeriin sen sijaan että joutuisit lisäämään ne manuaalisesti. Voit tuoda asiakkaita CSV tai XLSX formaateissa.

Tuodaksesi asiakkaita:

• Navigate Taimerin asetuksiin
  • Valitse Ominaisuuksien asetukset
  • Klikkaa Asiakas

Lataa tiedosto

• Klikkaa Tuo asiakkaita
  • Valitse tiedosto tietokoneestasi
  • Klikkaa jatka aloittaaksesi latauksen

Täsmäytä tiedostojen kentät ennen tuontia

Valintaikkunassa näkyvät kaikki tuotavat kentät Excelistä vasemmalla ja vastaavat Taimerin kentät oikealla. Varmista että kentät täsmäävät ennen tuontia.

Datan validointi

Klikkaa Jatka ja Taimer käy automaattisesti läpi ja validoi datan ennen tuontia.

Kentät selitettynä:

Virheet: Nykyisiä asiakkaita samalla y-tunnuksella ei tuoda

Ohita virheelliset rivit: Taimer ei tuo rivejä joissa on virheitä

Päivitä olemassa olevat asiakkaat: Valitse mikäli haluat päivittää olemassa olevia asiakkaita

Tuo nykyiset yhteyshenkilöt

Taimerilla ei tällä hetkellä ole mahdollista tuoda yhteyshenkilöitä. Voit lähettää pyynnön meidän asiakaspalveluun mikäli haluat tuoda yhteyshenkilöitä ohjelmistoon.

Overview of the Accounts feature

How to enable the Accounts feature settings

How to add a new contact

How to add a new account