Lataa Taimer mobiilisovellukset hallitaksesi yritystäsi liikkeellä ollessasi!

Opi miten:

• Hallitset projektejasi ja myyntiäsi Taimer CRM -sovelluksella

• Keskustelet Taimer Chat -sovelluksen avulla

• Teet yhteistyötä projekteissa Taimer Boards -sovelluksen

• Lataat Taimer mobiilisovellukset Android- tai iOS-laitteille

Versiot & Käyttöoikeudet:

• Versiot: Free CRM, SalesCRM, PM, ERP

• Käyttöoikeudet: Admin

3 sovellusta koko yrityksen hallintaan

Taimer CRM -sovellus

Taimer CRM sovelluksen avulla saat 360° näkymän koko liiketoiminnasta. Voit lisätä ja muokata yhteystietoja, asiakkaita, liidejä ja projekteja suoraan sovelluksesta. Voit myös luoda ja hallita laskuja ja kululaskuja liikkeellä ollessasi. Taimer sovelluksen avulla voit luoda tehtäviä, kirjata tunteja tehtäville ja kuittaa ne tehdyksi mistä tahansa, milloin tahansa!

Taimer Chat -sovellus

Taimer Chat -sovelluksen avulla voit viestitellä sekä tiimisi että asiakkaiden kanssa. Voit luoda yksityisiä keskusteluryhmiä ryhmän jäsenten kanssa ja jakaa tarinoita ja ideoita yrityksen uutisvirrassa. Taimer Chat luo myös automaattisia keskusteluryhmiä projektien jäsenille ja antaa mahdollisuuden jakaa tiedostoja ja kollaboroida projekteista tien päällä!

Taimer Collaboration App -sovellus

Taimer Collaboration App -sovelluksella voit hallita työnkulkuasi Taulujen ja Korttien avulla, keskustella reaaliajassa asiakkaiden ja tiimien kanssa, hallita ja priorisoida tehtäviä liikkeellä ollessasi ja lähettää tiedostoja hyväksyttäväksi.

Lataa App Storesta ja Google Play kaupasta:

Voit ladata Taimer sovellukset iOS ja Android laitteille.

Aktivoidaksesi sovellukset:

• Avaa Taimer tilisi selainversio

• Navigoi profiiliisi oikeassa yläkulmassa

• Klikkaa Oma profiili

• Valitse Aktivoi mobiilisovellukset

• Voit aktivoida mobiilisovellukset joko manuaalisesti tai skannaamalla QR-koodi

• Manuaalinen aktivointi vaatii Yrityksen ID:n, käyttäjänimen ja salasanan

Aktivoi manuaalisesti tai käyttämällä QR-koodia

Manuaalinen aktivointi:

• Lataa sovellus

• Syötä Yrityksen ID, käyttäjänimi ja salasana

• Nämä tiedot löytyvät myös ensimmäisessä sähköpostissa jonka Taimer lähettää sinulle tilisi aktivoinnin jälkeen

Käyttämällä QR-koodia

• Lataa sovellus

• Käynnistä sovellus laitteellasi ja skannaa QR-koodi tietokoneesi ruudusta

• Kun QR-koodi on skannattu, sovellus aukeaa automaattisesti

How to set up your Taimer profile

How to update your company details

How to set up permissions and access rights