Laskutusosoite- ja yhteyshenkilöiden tiedot tulevat automaattisesti projektille yrityksen perustiedoista yrityskortilta. Jos yrityksen perustiedoista puuttuu laskutusosoite- tai yhteyshenkilöiden tiedot, tulee tiedot lisätä yrityksen perustietoihin.


1. Laskutusosoite
tulee suoraan yrityksen perustiedoista. Jos yrityksen perustietoihin on syötetty useampi laskutusosoite, tulee projektin perustietoihin kaikki laskutusosoitteet. Projektin perustiedoissa valitaan haluttu laskutusosoite aktivoimalla se osoitteen vasemmalla puolella olevalla valintapallolla.


2. Yhteyshenkilöitä
lisätään projektille painalla + -merkkiä. Henkilöiden yhteystietoja ei löydy listalta, jos yhteyshenkilöitä ei ole lisätty yrityksen perustietoihin.

3. Kumppanit. Lisää projektiin liittyvät kumppanit.

4. Projektitiimi. Jokaiselle projektille on hyvä syöttää projektitiimi. Kun projektitiimi on syötetty projektille, voi projektitiimi keskustella projekti chatin avulla projektiin liittyvistä asioista. Klikkaamalla projektikortilla sivun yläreunasta salama -ikonia avautuu projekti chat automaattisesti. Chat -ryhmään kuuluu automaattisesti projektin projektitiimi. 

Huom! Taimer luo automaattisesit projektitiimin, jos asiakkaan yrityskortille on lisätty henkilöitä asiakastiimiin.

5. Kolmipiste -ikonista
voidaan poistaa tieto (Yhteyshenkilö, Kumppanit tai Projektitiimi -osioista)

Did this answer your question?